The Body Shop - All-In-One Face Base - Teszt

Hihetetlen, hogy még nem írtam a kedvenc Body Shop termékemről. Többször feltűnt már sminkeknél, de most szeretném egy kicsit külön is bemutatni, mert szerintem egy nagyon jó kis termékről van szó: ő az All in one Face Base, vagyis egy púderalapozó.


Biztos tudjátok, hogy a Body Shop egyébként főleg testálopási termékekkel foglalkozik, a legkülönfélébb illatú tusfürdők, testradítok, testvajak, arcápolási termékek, hajcuccok és még sokminden van náluk (kedvenceim meglepő módon a grapefruitos kollekció darabjai). Viszont van egy smink vonaluk is, ami általában pozitív véleményeket kap, igaz az itthoni blogokban nem nagyon tűnik fel, inkább külföldi blogokban találkozni vele. A netbodyshopban is elérhető elég sok termék, igaz korántsem az összes, és sajnos pont ezt az alapozót sem lehet kapni. Én külföldön vettem, szóval ha olyan helyen jártok, ahol van Body Shop, akkor érdemes benézni.
Egyébként életem első pirosítóját is a Body Shopban vettem, és mai napig tart a szerelem, de ezzel az alapozóval is így vagyok. Kíváncsi lennék a többi termékükre is - biztos, hogy fogok még szerezni.

Nade akkor nézzük az alapozót. Nekem kétféle verzióban van meg, az ezüst színű az újabb kiadás, a sötétkék korábbi. Amikor az ezüstöt megvettem (tavaly decemberben) és kipróbáltam, és rögtön imádtam, már azon gondolkodtam, hogy vajon hol fogom tudni beszerezni ismét, ha ez elfogy. Szerencsére pont belefutottam egy angol blogsale-be, ahol az én színemet (03) valami nagyon potom összegért meg tudtam szerezni, ez a régebbi verzió ugyan, de ugyanolyan jól működik. Így egy időre letudtam a pótlási kérdést, de azért megint motoszkál a fejemben, főleg, hogy a képeken is látszik, hogy vészesen fogynak.
Hasonló a kettőnek a felépítése: kétszeresen nyitható kompakt, tükör és külön rész a szivacsnak.A trükkje ennek egyébként az (mint az összes púderalapozónak), hogy kétfunciós: szárazon púderként, nedvesen pedig már nagyobb fedéssel alapozóként lehet használni.  Ha púderként használom, akkor nekem valahogy a szivacsos felvitel vált be jobban, ecsettel nem volt annyira jó a végeredmény. Viszont alapozóként már ecsettel az igazi! Eddig leginkább púderként használtam (sokszor csak magában, mert olyan szép, egyenletes a végeredmény), de most felfedeztem, hogy a nagy melegben fantasztikus alapozóként is. Ehhez pedig az Elf sminkfixáló a segítség. Csak spriccelek belőle az ecsetre, megyek a púderbe, és egy könnyű alapozót kapot, ami nagyon természetes érzés a bőrömön, és szépen kiegyenlíti a színkülönbségeket és mattítja is a bőrt. Nincs mondjuk nagy fedése, de nem is kell, egy korrektor megoldja a problémákat. Elég tartósnak is mondanám, bár napközben párszor azért púdereztem, de szerintem ez abszolút belefér (melegben meg főleg) és persze bőrtípusfüggő is. Valahogy nem bírok megbarátkozni a rendes alapozókkal, mindegyiknél érzem, hogy a bőrömön van, és ez abszolút nem a kellemes érzés kategóriájába sorolható. A Face base viszont szuper, nekem nagyon bevált ez a termék, mostanában csak korrektor + elf sminkfixáló + Face Base, nekem ez a tökéletes nyári trió.
Az ára egyébként 13 font, tehát kb 4000 Ft. Úgy összességében a sminktermékek árait egy drágább drogériás márkához tudom hasonlítani (mondjuk L'oréal) annyi különbséggel, hogy a Body Shop nem tesztel állatokon, fair trade alapanyagokkal dolgozik és nekem összességében szimpatikusabb is. Ha valaki esetleg Bécs környékén jár, akkor érdemes Parndorfban meglátogatni a Body Shop outletet, itt még olcsóbban lehet vásárolni, és szinte minden van náluk, még sminktermékek is, a Face Base-t is itt vettem, ha jól emlékszem 10 € volt az ára.  

Használtatok már Body Shop sminkterméket vagy tervezitek kipróbálni őket?

1 comment :

  1. 1 ajakápolóm van tőlük, pont azért, mert nehéz hozzá jutni :/

    ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!