Blogger találkozó


Ma blogger találkozón voltam, és fantasztikus élmény volt, teljesen felpörögve értem haza. A Primőr Kft. volt a vendéglátónk, akiknek ezúton is nagyon köszönöm a meghívást. Ez volt az első ilyen találkozó, amin valaha is voltam, az az igazság, hogy nem rajongok túlzottan a társas eseményekért, mivel elég zárkózott vagyok és könnyen zavarba jövök (főleg, ha beszélni kell mások előtt, ááááá),  nehezen tudok csak úgy csacsogni :-) De győzött a kíváncsiságom, tudni akartam, hogy mégis milyen lehet egy ilyen találkozó, és elmentem. 
A tovább után jönnek a képek!


A magyar szépség-blogger társadalom színe-java ottvolt, és bár rettentő fura érzés volt látni őket hús-vér emberekként, mégis nagyon jó érzés, és ott ülni közöttük ugyanúgy bloggerként, hát... felemelő. 
Az ismerkedő kör után (mindenki bemutatkozott, mint az első órán) megtudhattunk sok érdekességet a Max Factorról, illetve kérdezhettünk a vezető sminkesüktől, Adritól is. Nagyon vidám beszélgetés kerekedett, és ahogy figyeltem a lányokat, sokukról egészen más benyomások alakultak bennem, mint a blogjaik alapján (persze pozitív értelemben! :))

Ezután következett a rablás, de a hátsó sorból már csak a tumultusra értem oda, úgyhogy csak a lányokat örökítettem meg, a sminkekből már nem jutott sok. (pedig az ajakfilcre nagyon ácsingóztam, főleg, hogy előtte csomót beszéltünk róla) Sajnos a teli asztalról már nem tudtam képet csinálni, mert kicsit későn érkeztem, de a többieknél szerintem láthatjátok (nagyon ízléses elrendezésben).
A fosztás:

Itt már lenyugodtak a kedélyek, mindenki szépen leült a helyére :-)Ezután a La Prairie luxusmárkáról tudtunk meg egy keveset, és kaptunk néhány mintaterméket is, őszintén szólva nagyon kíváncsi vagyok rájuk, hogy mit tudnak.

Ebédszünet után jött a szerintem leginkább várt téma: az Essence és a Catrice. Sok, gyakran feltett kérdésre választ kaptunk, ez nagyon jó volt, tényleg beleláthattunk az egész márka működésébe és extra kulisszatitkokat tudhattunk meg. A végén ismét lehetett zsákmányolni, a Blossoms etc., a hamarosan érkező Whoom Boom! és a You Rock! kollekciók darabjaiból. Ennek nagyon örültem, hiszen ez azt jelenti, hogy úgy mutathatok egy-két dolgot, hogy még nincsenek a boltokban. Pluszba még két óriási Essence cuccokkal megtömött neszeszert is kaptunk, hát tényleg agyonkényeztettek minket!
You Rock paletták tömege és zsebfésűk:


meet_me@holographics.com Amennyire hidegen hagyott eddig ez a kollekció, annyira tetszettek most élőben a termékek. Eszméletlen szépek a szájfények, körömlakkok, krémes szemhéjfestékek, lesz egy-két darab, amit meg kell vizsgálnom tüzetesebben is.


Ezután a Greenland termékekkel ismerkedtünk, eddig nem nagyon tudtam róluk semmit, de felkeltették az érdeklődésemet, biztosan utánuk nézek még. Különböző parfümökről is szó volt, Tous, Zippo, Police stb. Nem vagyok képben a parfümökben különösképpen, de kaptunk egy illatot ajándékba, és elég jól beletrafáltam :-) Egy Greenland testápolási terméket is kaptunk, nekem egy grapefruitos-gyömbéres masszázsolaj jutott, hú már alig várom, hogy kipróbálhassam (imádok mindent, ami grapefruitos). Végezetül pedig a Deborah mutatkozott be fényvédőkrémekkel, ez most igencsak aktuális téma. Engem a sminktermékeik jobban érdekeltek volna (szerintem sok más lányt is), de az még a jövő zenéje, hogy nálunk bevezetik-e őket. 
Hát ennyi volt ez a nap, hamar eltelt, nagyon jó volt megismerkedni a lányokkal, a brand managerekkel, és úgy egyáltalán résztvenni egy ilyen találkozón. Remélem lesz folytatás!

A zsákmány (természetesen mindent meg fogok mutogatni)


PS: Ja és számomra a nap híre az volt, hogy lesz itthon is a Catrice Papagena kollekciója! :))) Hurráááá!

1 comment :

  1. En is a papagenanak orultem a legjobban, az egesz eloadas alatt azt vartam hogy mikor kerul szoba:))

    ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!