Wanted! #2

A Catrice nyári különkiadása a Papagena kollekció lesz. Már a neve is tetszik, de mikor megláttam a színeket és a sminkeket, tejóég, nekem ez mind kell. Aztán leszűkítettem a listát a következőkre:

Absolute Eye Colour Quattro - C02 Birds of a Feather, Eyeliner Pen - C01 White Eyes; C02 Papa-Greener; Welcome To The Jungle, Blush Stick - C01 Tigerlily; C02 Bird Of Paradise, Crystal Clear Gloss Stick - C02 Bird Of Paradise
Nagyon remélem, hogy nálunk kapható lesz ez a kollekció!!

És ha már Catrice, akkor Essence is: ők is bejelentették a következő kollekciókat. A meet_me@holografics.com nem nagyon érdekel (ez a holografikus őrület amúgy is hidegen hagy), de a you rock! már tartalmaz ígéretes darabokat is. Kezdve a szemhéjpúderpalettával, ami szerintem ordítóan Urban Decay koppintás, meg az ajakfilcek is érdekesek, csak ne mindig ez a baby pink lenne....

  lipstain 02 your pink is on fire, 01 rock chick’s palette, 01 rock chick’s refresher, 01 rock chick´s base

10 comments :

 1. Én is ugyanígy vagyok ezzel, hogy a holo-s kiadás cseppet sem mozgatott meg, viszont az a szemhéjpaletta... <3 Amúgy engem nem zavar a babapink, mert még így is tök nehéz normális, "természetes" árnyalatot találni belőle. Így legalább van miből válogatni.

  ReplyDelete
 2. Az essence You rock! kollekciója engem is megfogott rendesen...csak legyen:)
  ...Apropó Catrice, nem próbálta valaki a zselés tusokaikat ill. a szemhéjfesték alapot?

  ReplyDelete
 3. A catrice kollekciója engem is nagyon megfogott, a you rockból főleg a szemhéjalapozó érdekelne.

  ReplyDelete
 4. zselés tust próbáltam, meg is van, jön róla teszt :) röviden ugyanolyan állagú, mint az Essence és ugyanannyira tartós is, színekről nem tudok nyilatkozni, jelenleg csak feketém van, az tényleg fekete is :)

  ReplyDelete
 5. Catrice-nek van szemhéjfesték alapja?? Én már párszor végignéztem a polcukat, de még seose láttam :-O

  ReplyDelete
 6. Meli: én is csak a Müllerben láttam, a Rossmannokban még nincs sztem.

  ReplyDelete
 7. Kriszti: ismét hála és köszönet:DDD

  ReplyDelete
 8. Évi: persze, jó ha van válszték, csak az a baj, hogy nekem egyáltalán nem áll jól, és pl most a Blossoms etc. kollekcióban is két rózsaszín szájfény van, meg ebben is. Lehetne néha más szín is, de persze túlélem, azért van miből választani így is :-))

  Roni: úgy tudom, hogy lesz nálunk is mindkettő, legalábbis ezt írta az Essence a Facebookon!

  Biu: az engem is nagyon, jó lenne megtalálni a tökéleteset!

  Kriszta: majd lesem a tesztet, viszont mostanában biztosan nem fogok tust venni, van itthon elég, inkább azokat használom :-)

  Meli: igen van, régen is volt nekik (de akkor még nem volt nálunk kapható a márka) és most az új tavaszi cuccok között ismét van. A Müllerben láttam én is, majd lehet, h kipróbálom, csak ott már mindegyik ki volt nyitogatva, és úgy nem akartam megvenni.

  ReplyDelete
 9. Még jó, hogy Veszprémben nincs Müller :( :D :(

  ReplyDelete
 10. Biztosan lesz Rossmanban is! Addigra talán már tesztek is lesznek róla, és el tudod dönteni, hogy tényleg kell-e vagy nem :-))

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!