Tartós körömlakk?

Tegnap megelégeltem, hogy a piros Essence lakkom a gépeléstől is lepattogott (plusz takarítottam is, azt már végképp nem élte túl) úgyhogy ma körbejártam az Arénát, hogy más márkákból is beszerezzek néhány üveggel, kipróbálási céllal. A küldetés: megtalálni azt a lakkot, amiből nem kell nyolcvan réteget felkenni, hogy legyen színe, gyorsan megszárad - nem fogom a lakkozás után három órával tönkretenni, csak mert kezetmosok, és nem csak 1 napot bír ki érintetlenül a körmömön. Ezek a minimális elvárásaim, de még azért annak is örülnék, ha sok színben elérhető lenne a nyertes, de hát ez már szinte luxus követelmény :-) Szóval őket hoztam haza, nagyon kíváncsi leszek melyik hogy teljesít. 
Az első tesztalanyok

H&M Hunt me Down és Peppermint Fusion 
Claire's Disco Pink és Mint Green
Pieces - Jady Jade

8 comments :

 1. úú a pieces-nek nagyon jó színe van.. így üvegben legalábbis :)

  ReplyDelete
 2. nekem eddig nagyon jól beváltak a h&m-es lakkok. én a spring nails négyes csomagot vettem meg és öt napig bírta a bézs lakk, egy rétegben fedett, egész gyorsan megszáradt. remélem neked is jók lesznek :)

  ReplyDelete
 3. Szerintem próbáld ki a Miss Sporty lakkjait is. Nekem elég sokáig bírta. :) Nekem a Claire's kékes lakkja tetszik.

  ReplyDelete
 4. ami az én körmömön több napig bírta még fedőlakk nélkül is az csak az opi és china glaze. Igaz, szinte egész nap billentyűt nyomkodok. :)

  ReplyDelete
 5. Roni és emelett rendszeres házimunka volt? Tehát főztél, mosogattál, esetleg még takarítottál is?

  Ena köszi, lehet, hogy kipróbálom majd, bár nekem annyira ellenszenves valamiért az a márka, nem is veszek tőlük semmit.

  Kriszti, igen, csak az a bajom az OPIval, hogy én nem tudnék egyszerűen színt választani :-) Leginkább egy mini csomagot vennék, amiben csak pici üvegek vannak, és több szín, de majd Krakkóban erre is vadászom :-)))

  ReplyDelete
 6. Nekem is hasonló a tapasztalatom a h&m minicsomagos bézs színnel, mióta megvan csak az van rajtam és mindig bírja 1 hétig a házimunka mellett is.

  ReplyDelete
 7. Hát én nagyon kíváncsian várom az eredményeket, mert mostanában kezdtem el újra lakkozgatni és máris unom, h igazából már a 2. napon le kellene mosni mindegyiket, mert addigra tuti van valami kis lepattogzás/elmaszatolódás/akármi.

  ReplyDelete
 8. Bamboo, örülök, hogy neked bevált, remélem nekem is be fog :-)
  Most a kék Claire's lakkot kezdtem el tesztelni, eddig nem rossz! Jön róla majd beszámoló.
  Dyna: igen ezt én is utálom, de úgy voltam vele, hogy biztos az én körmömmel van a baj...mondjuk lehetne erősebb, de azért az tényleg nem normális, hogy 1 napot se bír ki némelyik lakk...

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!