Napi smink - narancs

 MAC Rubenesque paintpot + Essence Surfer Babe narancs + Essence fehér szemceruza


Érdekes ez a paint pot dolog. Krémes szemhéjfestéknek, bázisnak, mindennek olvastam már. Nekem mégsem akar működni...elsőre elég nagy csalódás volt. Feltettem magában a szemhéjamra, az eredmény szörnyű lett. Mintha nem dolgoztam volna el, foltos volt, gyűrödött, mindezt kb 5 perc és nem fél nap után. Aztán próbáltam szemhéjalapozóval, azzal talán egy fokot javult a helyzet, de nem az igazi. Én kb azt vártam, hogy majd leesik az állam, hogy ez milyen gyönyörű, és kiemeli a szememet (azért is az aranyló barack színt választottam) és csak egy csepp kell belőle, mert olyan fantasztikusan tartós a színe, hát ehhez képest olyan, mint valami bóvli. Mindkét esetben az ujjammal vittem fel (ahogy ezt már egymillió videóban láttam) de biztos ez lehet a gond, hát felvittem ecsettel. Ez már jobban működött: egyenletes lett, színe is lett, végre az látszódott a szemhéjamon is, mint a tégelyben. De amint felgyűrődött normál állapotba a szemhéjam, már mintha nem lett volna annyira egyenletes. Ezt másnak is csinálja? Vagy csak én vagyok (illetve a szemem) ilyen béna? Amikor mondjuk tettem rá bronz szemhéjpúdert, vagy pl ezt a narancsot, akkor úgy jó volt, nem mászkált el, és erőteljesebb is lett a szín, na de mi van ha én magában akarom viselni? Olvastam negatív véleményeket, és úgy tűnik, hogy csak ez a szín ilyen, de hát ezek után nem nagyon lesz kedvem másik paint pottal kísérletezni :(( Azért nem adom fel, mert annyira tetszik ez a szín - plusz érzelmi szálak is kötnek hozzá, mert ajándékba kaptam....

Nektek beváltak a paint potok?

5 comments :

 1. Ugyanez volt nálam is a PaintPottal, nagyon csalódott voltam h ugyanúgy összegyűlt a szemráncomban az egész. Amióta ecsettel viszem fel, és csak 1 nagyon kicsit, azóta meg vagyok elégedve vele. :) Ecsettel vidd fel szerintem, és dolgozd el az ujjaddal.
  Amúgy Painterly-t használok szemhéjalapnak, Fresco Rose-t pedig néha magában, néha szemfestékkel. :)

  ReplyDelete
 2. Nekem painterly van, és semmi gondom nincs vele. ujjal és ecsettel is jól működik, gond nélkül bírja a 24 órát, ha kell. (nem szoktam benne aludni, de van, h kicsit hosszúra sikerül a napom:)

  ReplyDelete
 3. pedig nekem nagyon tetszik. az első kép annyira profi, nagyon szép lett a smink :)

  viktoriasstyle.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Nekem mondjuk nincs paintpotom, de sokan a NYX Jumbot is alapnak használják. Hát nekem az sem marad meg, még szemfesték alapozóval is nehezen. Nem tudom miért van ez :S

  ReplyDelete
 5. Sajnos ecsettel is összegyűlik, illetve nem is csak ez, de mintha eltűnne egyes pontokon. Ki érti ezt?!

  Fanni: az értékelésekből azt szűrtem le, hogy csak ezzel a színnel van gond. A painterly meg annyira semmilyen, nem akartam egy bőrszínre ennyit költeni.

  Griberli: biztos a mi szemünk ilyen béna. Nyx jumbot még nem próbáltam, de az Essence metallicsból van egy ceruzám, majd kipróbálom azt is alapnak.

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!