Nagy körömlakkteszt #2

Második tesztalanyom az egyik H&M lakk, mégpedig a fantasztikus színű Peppermint Fusion. Nagyon különleges kék ez, nem türkiz, nem babakék, valami a kettő között, egyedi. Apró sötétebb kék csillám is van benne, de ez csak az üvegben illetve nagyon közelről látszik, abszolút visszafogott (maga a szín mondjuk nem :P). Sajnos kell a három réteg, én kettőt tettem fel, mert csalóka, és nem mutatja magát, de fénynél egy kicsit átlátszik a köröm alatta. A két réteg mondjuk teljesen megszáradt, és nem maradt nyomatos a lakkozás után pár órával sem, tehát tényleg megszárad, és remélem, hogy a három rétegnél is így lesz.


Csütörtöktől vasárnapig volt rajtam, tehát 4 napot, a vége szerintem nem vészes, bírt mindent, mosogatás, főzés, szóval elég meggyőző. Ja egy kicsit feldobtam díszekkel, azok is tökjól bírták. A gyűrűsujjamon így fedőlakk is volt, és mégis lepattant egy kicsi a köröm végénél, tehát fedőlakkal sem lenne tartósabb? Nem tudom, lehet, hogy a fedőlakk a rossz (Essence Quick dry topcoat).

 Sajnos ezen a képen egészen más színűnek tűnik a lakk, a valóságban az elsőhöz áll közelebb.

Összességében hasonlóan a claire's lakkhoz, ezzel sem vagyok maradéktalanul elégedett, bár tény, hogy a gyors száradás elég nagy pluszpont. Az üveg 9 ml és 990 Ft az ára.

2 comments :

  1. ez engem meggyőzött. mindig is szerettem volna h&m lakkokat, mert szép a színűk, de féltem, hogy nem jó a minőségük. Köszi a tesztet, jól jött most nekem :)


    viktoriasstyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Én eddig is sok dícséretet hallottam a H&M lakkokról, remélem neked is beválik!

    ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!