Inglot pirosító teszt

 
Amikor az Inglotban nézelődtem kb kétszer nagyobb pulzusszámmal, akkor tudtam, hogy mindenképpen fogok venni egy pirosítót. Valahogy a pirosító lett a gyengém mostanság, nagyon sokat tud dobni az arcon. Az eladóval közösen választottuk ki ezt a színt, azt mondta, hogy mivel sápadt vagyok, ezért ez a barack tutira jól fog állni. Én meg hittem neki, és nem csalódtam :-) Tudom, hogy az Inglot itthon egyáltalán nem, és külföldön sem sok helyen elérhető, de hátha valakinek hasznos lesz ez a teszt, mert a nyáron olyan helyre megy, ahol pont van. Ugye írtam, hogy ez egy lengyel cég, azt gondolná az ember, hogy akkor Lengyelországban lépten nyomon ebbe botlik az ember. Hát nem, mindössze Krakkóban és Varsóban van egy-egy bolt. A honlapjukon is lehet nézelődni, van boltlista, érdemes lecsekkolni indulás előtt! :-) A termékskála is fentvan az oldalukon, bár én ezt a pirosítót konkrétan nem találtam meg...amúgy 78-as a száma :-)
A tovább után jön a teszt!

Ez egy matt pirosító, csillámoknak nyoma sincs benne, ami szuper. Nem is lesz fényes a finish, tényleg ez egy teljesen matt szín, azt gondolom, hogy ebből bármikor lehet csillogóbbat csinálni, szóval nagyon örülök neki. A csomagolás semmi extra, fényes fekete kompakt, nagy hátránya, hogy nem kinyithatós, hanem lecsavarós a teteje. 2,5 g termék van benne, nem valami nagy, kicsit nagyobb, mint egy MAC mono szemhéjpúder.
Ami nagyon nagyon rossz, hogy rettentően porzik. Ezáltal a tégely is tiszta por, szóval elég sok az anyagveszteség, ez mindenképpen negatívum.


Viszont a szín nagyon pigmentált, elég egyszer belemártani az ecsetet és tökéletes színt kapunk (ez egyébként a többi színre is igaz volt, amikbe belenyúltam a boltban). Selymes és puha a textúrája, az illata elég fura, de nem erős egyáltalán. A tartósságát nem tudom érdemben meghatározni, de mondjuk pár órát biztosan kibír, bár ez ugye sok mindentől függ.


Összességében jó vételnek tartom, az ár érték arány szuper és tényleg klasszul illik a bőrszínemhez. Biztosan sokat fogom használni, jön is vele holnap egy smink.

PS: Még valami: az Inglot sem tesztel állatokon és parabén mentesek a sminktermékek! :-)

No comments :

Post a Comment

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!