Catrice rúzsok

 
Ezeket a rúzsokat még a Glamour napokon vettem, és most megmutatom őket felvéve is. Az ezüst csomagolású az Ultimate Shine családba tartozik, aminek a krémesen fénylő textúrája az erőssége, a fekete csomagolásúak pedig az Ultimate Colour család részei, melyek mély, intenzív színt adnak az ajkaknak. Az állaga mindegyiknek krémes, viszont tartósnak nem mondanám őket, elég hamar lekopnak, és mégcsak nem is egyenletesen. Ettől függetlenül én szeretem ezeket a rúzsokat, szépek a színek (mindkét család 18 árnyalatból áll, szerintem mindenki talál magának megfelelőt) és nem is szárítanak. A tovább után jönnek a rúzsok egyesével.Lovely Lilac, Be Natural!, Princess Peach, Simply Rosewood   


Balról jobbra: Simply Rosewood, Princess Peach, Be Natural!, Lovely Lilac


Az abszolút kedvencem a Simply Rosewood, ez egy nagyon szép hétköznapi szín, nem hivalkodó, de mégsem teljesen natúr. A többi is nagyon tetszik, de ezek jóval erősebbek, a Be Natural! nagyon nude, úgyhogy azt csak rózsaszínes szájfénnyel szoktam feltenni.

Nektek melyik tetszik?

9 comments :

 1. mind nagyon szép :)
  nekem a be natural tetszik a legjobban :D

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Te hol vetted meg a rúzsokat? Ahol én nézem, ott tuti nincs:S

  Nekem is a be natural tetszik!

  ReplyDelete
 4. Be natural a legjobb. Nagyon tetszik a blog. naomikiss.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Princess Peach tetszik a legjobban:)

  ReplyDelete
 6. Kole: a Corvin plázában vettem Budapesten, lehet hogy később oda is érkezik, ahol te szoktad nézni :-) Vagy esetleg már ott is van?

  Naomi: Köszönöm :-)

  ReplyDelete
 7. Basszus,két Müllerben is vadásztam Be natural!-t és nincs..De addig megyek,amíg nem lesz,mert nagyon régóta keresek ilyen nagyon nude színt..

  ReplyDelete
 8. Hajrá Kremy! Nézd meg kisebb Rossmannokban (Pl Wesselényi u.) ott biztos lesz :-)

  ReplyDelete
 9. be natural és pricess peach-be beleszerettem :)) :D

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!