A tárolásról...

Ez egy igen népszerű téma a beauty bloggerek körében, úgyhogy nagyon megörültem, amikor rátaláltam a vágyott tárolórendszerre, így most én is bemutathatom a saját verziómat.


 A lehető legfurább helyen és módon találtam meg a tökéletes dobozokat: az Aldiban, húsvéti dekorációk csomagolásaként. Így néznek ki, szalagon lógó tojások vannak benne, amiket barkára, ajtóra lehet akasztani, kosárkába tenni:

Többféle méret is van, egy hosszúkás, egy szélesebb, nagyobb fakkos és még volt egy egészen apró is, amibe hát legfeljebb rúzsokat tudnék elképzelni, de egyrészt nincs is annyi rúzsom, másrészt asztalra kitenni nem akartam, ezek mellé már nem fért, szóval azt kihagytam. Darabja egyébként 600 Ft, én 4-et vettem, így 2400 Ft-ból meg van oldva jóideig a tárolás, ráadásul jó beosztású, fából készült dobozokban. Öröm a köbön :-))

Hogy tetszik? Vesz valaki még ilyen húsvéti csomagokat? :-)

4 comments :

 1. Nagyon mutatós és jó ötlet! Tetszik! :)

  ReplyDelete
 2. ez igen, ha elém rakják se jutott volna eszembe másra hasznosítani :) ügyi vagy :)

  ReplyDelete
 3. Köszi :-)
  Én imádok mindenfélét újrahasznosítani, alternatív módokat keresni a használathoz, úgyhogy én rögtön a tároló funkciót láttam meg bennük :D

  ReplyDelete
 4. Nagyon jó Neked, hogy más szemmel is nézed a dolgokat, hatalmas ötlet ez a tároló. Végre nem műanyag... Azt hiszem, elnézek az Aldi felé. :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!