Essence zsákmány


El sem hittem, amikor megláttam az Essencenél az újdonságokat kipakolva. Hiszen csak áprilisról volt szó, annak is inkább közepe-vége. Úgyhogy totál belelkesültem, mert már kinéztem egy-két dolgot, és amiket akartam, azt sikerült is megszereznem - és még a 10 pant sem szegtem meg, hiszen körömcuccról és ecsetről nem volt szó benne :-). Egyébként sok Rossmannban jártam ma, végül a Mammutban volt 1 db mindegyik ecsetből, és 1-1 a stampy lemezekből. Nagyon durván ki volt fosztva az Árkád, de mondjuk a Mammut is...a körúton (Wesselényi u., Jászai) meg még nem is volt semmi, de pl a Jászaiban a régi akciós cuccokat töltögették, úgyhogy aki szeretne Metal Glam tust 300 Ft-ért, az ott bármelyik színre lecsaphat még! Nade nézzük, én miket vettem:

Ezt egyszerűen muszáj volt, már a promóképeken kiszúrtam az új Nail Art Twin párokat, és hát Chuck és Blair, haha! Ő egyébként Blair, és mivel imádom a stílusát, a róla elnevezett körömlakknak muszáj volt velem jönnie. Ez mondjuk csak fedőlakk, de nekem nagyon tetszik így magában is. Ára: 599 Ft

 Igen, igen, igen! Még régebben láttam valamelyik blogon ezekről képet, de hát infó, hogy mikor lesz, ha lesz egyáltalán, semmi. És most ittvannak. Egy állatmintás és egy geometrikus. Érdekes, hogy nem is szerepeltek az újdonságok között az Essence honlapján, vagy ez nem is új? Mindegy, én eddig még nem láttam (pedig mindig át szoktam lapozni a nyomdás lapokat), és mivel már régóta akartam ilyen mintákat, ők is jöttek velem. Sok sok körmös bejegyzés várható!! :-) Ára: 499 Ft.

És végül a kedvenceim!! A két ecset. Fantasztikusan puhák, a lila egy satírozóecset, a kék pedig tusecset, ami az új zselés tushoz készült, én mondjuk inkább szemöldökecsetnek fogom használni - de azért kipróbálom tusecsetként is. Ár: 499 Ft a tusecset, 399 Ft a lila. Nagyon kíváncsi vagyok rájuk, bár szerintem a fantasztikus púderecset után csak jóra számíthatunk :-). 

Amik még voltak: a mini szájfények (angyal vagy ördög), nagyon édesek, de ugye tilos, plusz előbb megnéznék a színekről egy-egy mintát is. Aztán a körömlakkok nagyja is kintvolt már, a SunClub paletták, meg még csomó minden, nem jegyeztem meg. Igazából már csak a Show Your Feet lakkokra várok, mert az Iced Mint Frappé kötelező darab tavasszal, a többi újdonság annyira nem hozott lázba.

Láttatok már Essence újdonságokat? Mit vettetek? :-)

9 comments :

 1. De jó :) Mondjuk az nem, hogy sehol nincsenek tele polcok! :(
  Alig várom már a szombatot, akkor én is a nyakamba veszem majd a várost és felkeresek sok Rossmannt majd.

  ReplyDelete
 2. Szerintem már annyit hergeltek minket a promóképekkel (február óta!!!!), hogy egyből mindenki rávetette magát a cuccokra :-) Majd ha már mindenki betankolt mindenből, és kicsit lecseng a dolog, akkor biztos lesz rendesen minden, csak hát ki tudja azt kivárni?

  ReplyDelete
 3. úúú de jók, annyira várom már én is! főleg a mintázó paletták leptek meg hogy forgalomba kerülnek itt is, de nagyon örülök neki :) holnap körül is nézek, mi a helyzet miskolcon.

  ReplyDelete
 4. úú... én már lassan nem merek bemenni a Rossmannba, mert az utóbbi egy-két hétben annyiszor voltam, hogy tényleg kicsit gyanús lehetek :D de legalább az ecsetekért muszáj lesz... (:

  ReplyDelete
 5. azt imádom az essenceben, hogy mindig meglephetem magam valami kis aprósággal, ha betérek egy rossmanba, olyan kis barátságosak az árak, hogy maximum egy kis édességet vonok meg magamtól cserébe. :)) mindenki jól járhat így, azt hiszem :))

  ReplyDelete
 6. Lora, igen én is meglepődtem, rögtön bevágtam a kosárba :-)))

  Janka: szerintem semmi nincs abban, ha sokat mész be, ha nem tetszik, akkor írják ki, hogy csak vásárloni lehet bemenni :-) Az ecset pedig kötelező, ahogy Lollynál is olvastam!! Kipróbáltam és tényleg szuper.

  Csilla, ez így van, és egyre jobb termékeket csinálnak, ugyanolyan árakon :-))

  ReplyDelete
 7. Én ma vettem meg az állatmintásat, de nekem ne akar sikerülni. A Konad nyomdával nincs baj, de ezzel valami miatt nem jön össze:( Próbálkozok még, de félek, h reménytelen. Pedig úgy örültem neki...

  ReplyDelete
 8. Fanni sajnálom, hogy nem jó. Pedig szinte biztos, hogy ugyanazzal a technikával készülnek ezek a lapok is, mint a Konad, szóval nem értem :-(
  Még nem volt időm kipróbálni őket, de kíváncsi leszek nagyon...

  ReplyDelete
 9. Ilyen Blair lakk nekem is kell. :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!