Bourjois - Healthy Mix korrektor - teszt


Már egy ideje használom ezt a korrektort, és most már muszáj írnom róla, mert nagyon megszerettem. Igazából olyan sok jót olvastam a Bourjois alapozókról, hogy gondoltam, a korrektor sem lehet rossz.
A Healthy mixre azért esett a választásom, mert olajmentes, és mert baromi jó, gyümölcsös az illata. Három árnyalatban lehet kapni, én a legvilágosabbat vettem, mert ugye a korrektornak kicsit világosabbnak kell lennie a bőrszínnél. És tényleg abszolút kellemes, semmi zsíros érzés, kifejezetten selymes, púderes lesz tőle a bőr. Főleg a szem alatti karikáimra használom, amik az elmúlt időszakban egyre szörnyűbbek lettek, és ez elég szépen elfedi őket.
 


Tubusos csomagolás, olyan mint egy szájfény, és nekem nagyon kevés is elég belőle, úgyhogy a 10ml szerintem még jó sokáig fog tartani.  Az ára 2000 Ft
Nem ül bele az apró ráncokba, és elég tartós is, legalábbis nekem megfelel. Az illata pedig, mmmmm, komolyan már ez is elég frissítő reggel, hogy ilyen illatbombát kenek magamra :-) Egyébként sárgabarack van benne, ami a ragyogásért felel, és málna, ami pedig a mikro-keringést serkenti. Oké :)

Sűrűn és eldolgozva

1 comment :

 1. I'm truly enjoying the design and layout of your blog. It's a verу eаsy οn the eyes which
  makes іt much mоre pleasаnt for me to come
  hеre and vіsit moгe оften.
  Did уou hire out a developeг tо creаte
  your theme? Great work!

  Also visіt my site - get bigger boobs

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!