Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner

Én egyszerűen képtelen vagyok megunni a tusvonalat, főleg mióta már tartósítani is sikerül. Próbáltam az Essence féle szemikhúzó tollat, folyékony tust, de a gél állagú tus eddig kimaradt az életemből. Amikor megláttam a Müllerben a Maybelline zselés tust, amiről addig még csak hallottam, de látni sose láttam, nagyon örültem, és az utolsó darabok közül gyorsan le is csaptam a feketére.

Van hozzá egy kis ecset, ami hasonló az Essence Metallics ecsetkéhez, puha, és könnyen felveszi a festéket. Nagyon jól lehet vele vonalat húzni, a tus pedig valami hihetetlen intenzitással fog. Valahogy az a kép élt bennem az ilyen tégelyes tusokkal kapcsolatban, hogy csomót kell szerencsétlenkedni, mire egyáltalán látható a bőrön is a festék, nem gondoltam volna, hogy ennyire szépen fel lehet vinni. Szóval ez egy szuper választás volt. Az ára 2495 Ft, de volt egy kuponom az előző vásárlásomról, így valamivel olcsóbbra jött ki, és megint kaptam kupont :-) Szóval nem egy olcsó termék, de jól kihasználható, és biztosan elő fog még nálam kerülni.

Más: még a múltkori Catrice szemöldökszett poraiból is csináltam egy mintát a kezemen, hogy lássátok a két színt, és az intenzitásukat. A sötétebb akár szemhéjpúdernek is elmegy :-)

1 comment :

  1. köszi, hogy írtál róla:) én is gondolkodom a tuson :)

    ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!