Catrice - Szemöldök Szett

Már biztosan sokan tudjátok, hogy a Catrice, az Essence nővére immár nálunk is kapható. Be is vettem a Rossmannt a Mammutban, és körbenéztem. Árban kicsit borsosabb, mint az Essence, de egyébként nagyon hasonlítanak a termékek. Első körben ezt a szemöldök formázó csomagot vettem meg, mert már régóta szemezek egy ilyesmivel, és ez jobban tetszett, mint az Essence hasonló terméke (abban nekem túl sötétek a színek).

Fényesfekete kis kompakt doboz, ujjlenyomatgyűjtő funkcióval :-)

Két szín, és kis tükör, nagyon praktikus

Alul pedig egy kis fiókban kapnak helyet a szükséges eszközök: egy mini csipesz és egy kétvégű ecset.

Szerintem nagyon édes és praktikus ez a kis kompakt, tényleg minden egy helyen van, utazáshoz tökéletes. Viszont a világosabb szín is egy kicsit természetellenesen hat az én szemöldökömön, de majd igyekszem még halványabban felvinni. A tartósságról még nem tudok nyilatkozni, de fogok! Ja és az ára: 1199 Ft, és szerintem kb egy életre elég lesz, tekintve, hogy milyen gyakran szoktam a szemöldökömet is kifesteni. :-))

Update: Íme a színek


3 comments :

 1. Vaa én kényes vagyok a szemöldökömre és ez a kis szett egyszerűen mesés!!! KELL!!!
  Az egyik mondataidból véve jól pigmentált színekről van szó igaz? :)

  ReplyDelete
 2. olyan kár, hogy miskolcon még nincs, hozzám legközelebb debrecenben van! :[ ám nagyon csábít több catrice termék is, már úgy vásárolnék :D nagyon szép kis szett ez

  ReplyDelete
 3. Nikolett: igen, szépen fognak, nem kell 240x átmenni rajta, hogy látszódjon is valami, de csinálhatok róla swatchot is :-)
  Zsadanka: Engem is csábítanak nagyon...szerintem ha sikeres lesz (már pedig az essence sikerét nézve van rá elég nagy esély) akkor biztos lesz még sok helyen :-)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!