10 pan project

Két bloggerina, Maggie és Andi elkezdte ezt a projectet, én pedig csatlakozom hozzájuk a saját verziómmal. Igaz, hogy általában figyelek arra, hogy mielőtt megveszek valamit, elhasználjam a régit, de lehet, hogy nem árt egy kis ösztönzés az intenzívebb elfogyasztáshoz. Nem borul ki a szekrény a sok sminkcucctól, nem állnak hegyekben a tusfürdők, krémek nálam (ez a halálom kb.) szóval a cél egyáltalán nem az, hogy csökkentsem a sminkek mennyiségét, ez inkább csak egy kis játék - spórolással egybekötve :-)

A szabályok:
- 10 dolgot (5 smink és 5 arc/testápolási) kiválasztok az itthoni szépség cuccaimból, amiket elhasználok
- amíg el nem használtam mind a 10-et, addig nem vehetek semmi más terméket

És akkor íme a kiválasztottak (olyanokat választottam, amikben már nincs túl sok, így azért van esély a mihamarabbi kivégzéshez):


Arc:
- Essence Pure Skin tonik - mattító tonik, nem rossz, de nem az igazi, azért most már elhasználom, már csak a negyede van meg kb.
- Essence Soft Touch Mousse alapozó 04 matt ivory - jó kis alapozó (bár a matt szó csak 1 órára érvényes), de nem szeretném, ha tönkremenne, így talán sikerül gyakrabban ehhez nyúlnom
- Nivea Visage Young éjszakai krém - nagyon ritkán használom, majd most egy kicsit sűrűbben :-)

Szem:

- Artdeco szemhéjalapozó - meg vagyok vele elégedve, mindent a helyén tart, de nem szeretek belenyúlkálni. Már ki is néztem a helyettesét a Nyx HD szemhéjalapozó személyében, tubusos, ecsetes, yes! 
- Astor Automatic Eyeliner - black - Nagy kedvencem volt sokáig ez a ceruza, mert puha és szépen fog, ez már legalább a harmadik cerka, amit használok. Azóta viszont már felfedeztem sokkal jobbakat (Avon, Mac) amik puhábbak, szebben fognak, tartósabbak, de azért ezt is szeretném még elhasználni.
- Essence szemhéjpúder - 20 Cosmic Angel - Amint látjátok ez még a régebbi típusú szemhéjpúder, tehát sejthető, hogy milyen régi :-) Semmi baja, én szeretem, csillámos ezüst színű. Ez lesz talán a legnehezebb...

Száj:

- The Body Shop - Passion Fruit ajakápoló - Még legelső Body Shop látogatás alkalmával vettem, több mint egy éve, de nem akar elfogyni, pedig télen nagyon ráálltam...Nem a kedvencem, de azért ki sem szeretném dobni. 
- Essence Glossy Lipbalm - Berry Sorbet - Hát balzsamnak nem nevezném, mert semmit nem hidratál, max szájfénynek megy el, annak mondjuk nem rossz.


Test:

- The Body Shop Mangós Testvaj - Nem nagyon szeretem ezt, és már nagyon régóta megvan, muszáj elhasználnom már. Szerencsére csak kevés van benne, úgyhogy gyorsan végzek vele. Amúgy azért nem szeretem, mert ez kifejezetten száraz bőrre ajánlott, az enyém meg nem az, így nagyon nehezen issza be a krémet a bőröm. Plusz a Body shopból a kedvenceim a grapefruitos termékek, így inkább szeretném azokat használni, de mindig furdal a lelkiismeret, hogy előbb ezt kéne befejezni... 
- Ikea kézkrém - Ez is elég régi, és sosem akar elfogyni, pedig most télen direkt nagyon rájártam. Az illata tetszett meg igazából, de elég zsíros, nehezen szívódik be, így ezt csak akkor tudom használni, ha utána egy ideig nem nyúlok semmihez. De már csak egy kicsit kell nyomatni, és egyszer csak elfogy! :-)

Ennyi lenne a lista, bocsi, hogy ilyen hosszasan beszéltem mindegyikről. Legközelebb már azokkal jelentkezem, amik kiürültek :-)

4 comments :

  1. Sok szerencsét és kitartást!:)

    ReplyDelete
  2. Én azt az essence mattítót nagyon szeretem, pont olyan színű, mint a bőröm és nekem fent is marad :)

    ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!