Orglamix - Organic make-up

Talán nem sokan ismerik a következő termékeket, én is a munkám során kerültem kapcsolatba velük, azt kell mondjam, szerencsémre. Ők az Orglamix szemhéjfestékei. 
Az Orglamix egy amerikai cég, akik az Etsyn (kézműves termékek vásártere) vannak jelen, és kézzel készült ásványi sminkeket vásárolhatunk náluk. Kicsit zsákbamacskát rendeltem, hiszen a szép képek nem mindig adják vissza a valóságot, de nem csalódtam, sőt! Már maga a borítékból áradó illat is annyira fantasztikus volt, hogy már csak ezért is megérte vásárolni. De lássuk, miket is szereztem:
Név szerint:
- Vanilla Birthday Cake Pure Miral Eyeshadow (aranyló vanília)
- Midnight PM Eyeshadow (matt éjfekete)
- Pink Pepper Blush
- Passionfruit Mineral Foundtaion

Ez utóbbit egyébként ajándékba kaptam, mert abban a hónapban rendeltem, amikor a szülinapom van (ez még egy régebbi akció, nem tudom, még él-e) és a boltban nem is kapható. Ugyan az van ráírva, hogy mineral foundation, vagyis ásványi alapozó, én inkább csak pigmentként használom a szememre, mert elképesztően szép, és őszintén szólva, nem tudom kinek lehet aranyló rózsaszín bőre, de biztos van ilyen :-). Hát nem csodás?: 

Felkenve pedig így néznek ki (alappal):

Épp a következő rendelést tervezgetem, amiben tutira benne lesz a Honeysuckle szemhéjfesték, hiszen ez lett 2011 hivatalos színe (a Pantone szerint legalábbis), illetve a Clover és az Indigo is. A többin még agyalok.

Amiért pedig nagyon ajánlom az Orglamix termékeit:
- a szivárvány minden színe van náluk
- jól pigmentált színek
- kézzel (és szívvel-lélekkel) készülnek
- semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak
- állatokon sem kísérleteznek

Itt rendelhető: http://orglamix.etsy.com, ugyan csak angolul, de ha bármi segítség kell, akkor szóljatok, segítek! (akár velük kapcsolatban, akár az Etsyvel)

1 comment :

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!