Müllerben jártam


Nemigen járok Müllerbe, mert egyrészt rettentő unszimpatikus nekem az egész Corvin Központ, másrész egyáltalán nem esik útba. Viszont ma úgy alakult, hogy mégis arra jártam, így be is mentem, mert  kellett néhány dolog + a Fairytale kollekciót is csekkoltam (nincs). 
Egyrészt a Clinique 3 lépéses arcápló programja vonzott, amit már régóta nézegettem, de valahogy fájt volna 6100 Ft-ot kiadni érte. Viszont nemrég megtudtam Dorkától, hogy egyel kisebb méret is létezik (ami egyébként az utazó méret) és ez olcsóbb, arra pedig tökéletesen jó, hogy kipróbáljam. Volt is a Müllerben mindegyik bőrtípushoz. Még előzőleg kiderítettem, hogy nekem a 2-es típusba tartozó bőröm van (kombinált-száraz), a Clinique honlapján lévő teszten is ez jött ki (mondjuk a 3-as számú tonik képével, amit nem értek, de végülis tél van, tehát a hideg+fűtés miatt mindenképpen szárazabb a bőröm). 
Szóval ma indul a teszt, és leírom hamarosan a (remélem pozitív) tapasztalataimat. Ja, és 2400 Ft volt a szett, szóval elég baráti, és úgy tudom, hogy kb 1 hónapig elég.
Ezen kívül vettem egy The Color Workshop palettát, amiben 20 csodálatos szín van, erről később fogok még írni. 
Az Essence szempillaspirál nagyon kellett már, és általában sosincs ott, ahol én nézem, szóval jött ő is. 
A vazelint és a Manhattan szemhéjpúdert már a DM-ben vettem, érdekes hogy máshol nincs is Manhattan pult, ezt a sötétkéket pedig már régen kinéztem, végre egy tényleg matt festék. Szépen pigmentált, erről is lesz még szó :-)
A legjobban mondjuk most a Clinique izgat, megyek is arcot mosni!

No comments :

Post a Comment

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!