Mai zsákmány

Már nagyon várom az Essence Fairytale kollekciót, így ma is benéztem az Árkádban a Rossmannba, hátha kitették már. De semmi még, csak kézkrémek voltak. Aki valahol látott már Fairytale kollekciót, az szóljon légyszi :-)
Nade azért nem szontyolodtam el nagyon, mivel az alábbi dolgokkal tömtem meg a táskámat:

- Lush Grease lightning - már régóta szemeztem vele, és most lecsaptam rá. Nem problémás a bőröm, de néha néha felüti a fejét egy-egy pattanás. Az ilyen esetekre szerettem volna valami hatékony cuccot, és erről több dícsérő szót is hallottam már. Kipróbáljuk :-) Nagyon érdekes illata van, egészen zöld, ennek megfelelően valami zöld krémet vártam, helyette átlátszó jött. Kíváncsi vagyok. Még a Lushban kaptam a füstifecskés kitűzőt is, amiért támogattam 500 Ft-tal a Magyar Madármentő Egyesületet. Nagyon szeretem a madarakat, az adóm egy %-át is nekik szoktam felajánlani, így most is támogattam őket, sok kicsi sokra megy alapon. És cserébe kaptam a kitűzőt :-) A Grease lightning egyébként 1990 Ft volt.- I love...lemons & limes - Nagyon szerettem volna kipróbálni az I love... termékeket, és erre az ajakbalzsamra esett a választásom. Tetszettek a többiek is (epres, mangós stb.) de az én szívem általában a citrusok felé húz, plusz ennek a citrusok mellett még egy kicsit édeskés illata is van, ami nem tudom, hogy mi lehet, de fantasztikus. Az I love...Cosmetics Ltd. honlapján pedig az áll, hogy nem tesztelnek állatokon, ami szintén pozitív. Az ajakbalzsam pedig meglepően jól hidratál, persze hosszútávon fog csak kiderülni a minősége. Ára: 890 Ft. (És ezért egy hatalmas 15 ml-es tégelyt kapunk!)

(Szerk.: NAGYON jól hidratál! Sokáig puha a szám, nem szárad ki, nálam simán veri a Carmexet, aminél a fura illat és íz levon néhány pontot.)- Essence Black mania Eyeliner pen és egy tartós, fehér szemceruza - A fehér ceruza kellett már, mert eddig nem volt, és jól tudnám vele nagyítani az aprócska szemeimet. A fekete tustollat pedig mindenképpen tesztelni szerettem volna. Kíváncsi vagyok, hogy a szövegkiemelőre hasonlító mennyire nehezíti/könnyíti meg a tusvonal húzását, és persze a tartóssága is érdekel nagyon. Smink hamarosan :-) A tustoll 799 Ft a ceruza pedig 399 Ft volt.


3 comments :

 1. Szia,

  Az I love... termékek hol kaphatóak? Köszi :)

  ReplyDelete
 2. Itthon csak a Douglas forgalmazza őket.

  ReplyDelete
 3. én imádom az i love...cosmetics-t! :]

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!