The Color Workshop paletta


Még a múltkori Mülleres kalandozásom során szereztem ezt a palettát, amit most részletesebben is bemutatnék. 1290 Ft volt az ára, ezért cserébe 20 színt kapunk nude színektől kezdve egészen élénkekig. Ami elsőre legjobban tetszett a palettában, hogy a négyzetek alatt is jelölve van a szín neve, ez egészen professzionális hatást kelt (és van egy kis Urban Decay utánérzete). Kibontva viszont elég nagy csalódást okozott, hogy a teteje nem kinyithatós, hanem teljesen le lehet venni, nagyon fura egy ekkora paletta így. Ezáltal a vékony kis tükör a tetején kb funkcióját veszti, mert nem valószínű, hogy utazáshoz hurcolnám magammal, otthon meg van rendes, nagy tükröm. Két db kétvégű applikátor is van hozzá. 


Íme a színek a paletta sorrendjében


A legtöbbjük szépen pigmentált, erőteljes színű, és jól építhető. Talán a felső sor az, amelyik nagyon nagyon nude, szinte alig látszanak a bőrömön a színek (pedig ottvannak!) és a pigmenáció is szerényebb, de azt gondolom, hogy ezeket is jól ki lehet használni highlighthoz, élek eldolgozásához, vagy nagyon természetes sminkekhez. A kékek mind mesések, a Coral nevezetű pedig egy csodaszép bonzos narancs, ami a kék szememhez szerintem fantasztikus lesz. Ezen a képen a színeket alappal használtam, de a következőn már alap nélkül a kedvenceim: 


Szerintem ez egy nagyon jó kis paletta, sokmindent ki lehet hozni belőle. Végül egy gyors smink (olyan is lett) a Sky nevű világoskékkel: 

6 comments :

 1. Nem semmi paletta! Ennyi pénzért nagyon megérte, szépek a színek! Pont ezt a paletta tesztet vártam, mikor először beneztem ide:) a smink jól áll, a tusvonal kicsit pontatlan, de amúgy jó:)

  ReplyDelete
 2. Igen, kicsit kapkodtam, meg hát nem is vagyok túl profi. De gyakorlással remélem javul :-)

  ReplyDelete
 3. Essence Black mania toll, aminek szövegkiemelő feje van.
  Még nem írtam róla véleményt, de hát nem a legjobb. Eléggé megnehezíti a rajzolást a kemény fej, nem olyan hajlékony mint egy ecset, márpedig nem egy lapos papírra rajzolok vele, hanem a szemhéjamra :D

  ReplyDelete
 4. Húúú! Ez tenyleg nagyon urban decay feelinges. Vajon lehet még kapni a Müllerben? Utána nézek mert nagyon tetszenek a színek! <3 köszi az ötletet! Ebben az árban szinte ajándék.

  ReplyDelete
 5. Én a Corvinban vettem, de mostanában ott nem láttam már, csak a szájfény palettát. Lehet, hogy máshol még találsz, igazából elég random helyeken fordul elő ez a márka. Remélem sikerül beszerezni :-)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!