Ajándék paletta

Nem szoktam megvenni a Cosmot, mert úgy érzem, hogy nem igazán nekem szól, ennek ellenére most kivételt tettem. Az ok pedig nem más, mint a mellékelt sminkpaletta, amit a nagyalakú újsághoz kapunk ajándékba. Többféle színösszeállításban is kapható (sőt van szájfény paletta is, ilyet nem láttam), de mindig úgy gondolom, hogy már van elég földszínem itthon, így most a legszínesebb, legélénkebb palettát választottam. És nem is bántam meg. Több blogban is találkoztam már ezekkel a palettákal, és jókat olvastam, úgyhogy ez a kíváncsiság hajtott a vásárláskor.

Így néz ki, remélem a cosmo felirat hamar eltűnik majd. :-)


Egyik szín sem csillámos, inkább szolid selyemfényű. A C szín a legkevésbé látványos, halovány selymes ezüst, majdhogynem észrevehetetlen a bőrön, inkább csak fényesen ragyog. Az O és S szín elég egyformának tűnik, de az O inkább a korall felé hajlik, míg az S inkább ciklámen. A lila M a legdurvább, annyira gyönyörű, élénk lila, alap nélkül is csodaszép, erőteljes szín. A kék O is elég erőteljes, hasonlít az utolsó szemsminknél lévő kékhez.

Alap nélkül, ugye milyen szépek? :-)
Szerintem jó vétel volt, és még a vonaton sem unatkoztam, hála az újság "cikkeinek".

3 comments :

 1. Nem is tudtam, hogy ilyen színes paletta is volt, mert amikor én vettem az újságot(benzinkúton) akkor már csak egyetlen egy volt belőle :) (az én palettám barack, korall(narancsos)lila, arany, barna színű) Nagyon szép és jól pigmentált, szerintem is jó vétel volt:)

  ReplyDelete
 2. Igen, azon is vacilláltam, mert tetszett benne a narancs, de a többi színem igazából már van, ilyen élénk ciklámen, lila stb viszont még hiányzott a kollekciómból :-)

  ReplyDelete
 3. Hello :) Én vagyok a következő a blog egy ideig, hogy én találtam véletlenül, valamint az, hogy fantasztikus látom, hogy már sok közös érdekeik vannak :) ha tetszik akkor látogasson el, hogy (összefoglaló) beszél az én massioni például a make-up , haj, divat, vásárlás és utazás (hamarosan fogok un'eserienza csodálatos Amerikában au pairként) .. Tehát, ha azt szeretnénk, hogy egy pillantást www.annagiacomelli.blogspot.com vagy kövesse menjek (Kinyitottam néhány nap)
  Hamarosan találkozunk, hello :) :)

  ReplyDelete

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!