Orly - Galaxy Girl - NOTD

Szerelem volt első látásra a MAC Venomous Villains kollekciójából a Formidable! körömlakk. Mivel  a tesztek alapján azt szűrtem le, hogy a minősége nem az igazi , úgy döntöttem, hogy az Orly Galaxy Girl nevű mására fogok beruházni inkább. A két lakk teljesen egyforma, de ha mégsem (én nem tudom tesztelni) akkor is van egy gyönyörű lakkom. Tegnap érkezett meg, nekem pedig rögtön ki is kellett próbálnom :-))


Szerintem fantasztikusan szép a színe: mélybordó, lila és türkiz a fényviszonyoktól függően. Olyan mintha egy hidegen csillogó meleg bordó lenne, leírhatatlan. Az üveg hatalmas, nagyobb, mint amilyet megszoktam (leginkább Essence vagy Artdeco) 18 ml van benne. Mondjuk kell is ennyi, mert sajnos még két rétegben is láttam egyenetlenségeket, foltokat, tehát legszebben három régetben fed. De legalább nagyon gyorsan megszárad, és a manikűr így nem tart egy örökkévalóságig :-) 
Megvenném-e újra? Igen, mert imádom a színét! Tutira kedvenc téli lakk, de nagy valószínűséggel átmentem a nyárba is!

No comments :

Post a Comment

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!