Lush Snow Fairy Lip Tint - teszt


A Snow Fairy termékek a Lush karácsonyi kollekciójában mutatkoztak be, az ajakbalzsam a 2010-es újdonság. Még nem próbáltam balzsamot a Lushból, mivel sokfélém van, és szeretem őket elhasználni mielőtt újat veszek (bár az, hogy sokfélém van inkább azt mutatja, milyen gyakran gyengülök el). Mivel a Snow Fairy illata pont olyan mint a Bubblegum ajakradíré (amit nagyon nagyon szeretek) így jött velem ő is. 
Nem mondom, hogy rossz ez a termék, de nem is vagyok elájulva tőle.
A csomagolás nagyon cuki, szeretem a fémdobozos dolgokat, egy baja van csak, hogy mivel lapos a doboz és csavarós, alig lehet visszaügyeskedni rá a kupakot.
A balzsam állaga elég szilárd, de könnyen krémesedik. Ez ugye egy színezett balzsam, ami rágórózsaszínűre változtatja az ajkakat. Ennek annyira nem örülök, de nem vészes. A hidratáltóképességgel nincs gond (bár a Carmexet semmi nem múlja felül, főleg így télen), aminek pedig külön örülök, hogy nem hagy zsíros érzetet a számon, inkább olyan, mintha le is púdereztem volna. 

Megvenném-e újra: nem hiszem, bár az illata nagyon finom, de azt majd élvezem a Bubblegummal :-)

No comments :

Post a Comment

Minden megjegyzést elolvasok, és igyekszem válaszolni is. Köszönöm a kommentet, sokat jelent, hogy elmondod a véleményed!